Alaca İlkokulu
ALACA MAHALLESİ KÖY CEYLANPINAR ŞANLIURFA

VİZYON

İSTİYORUZ Kİ; ALACA İLKOKULU OLARAK TÜRKİYE’Yİ ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜZERİNE ÇIKARACAKEĞİTİM VE ÖĞRETİM ETKİNLİĞİNİ SEVGİYLE YÜRÜTEN, ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI DOĞRULTUSUNDA EVRENSEL BİLGİYE KOŞAN, ALANINDA İHTİYAÇLARI KARŞILAMADA GEREKLİ BİLGİ VE BECERİLERLE DONATILMIŞ TEKNİK İNSAN GÜCÜNÜ YETİŞTİREN, ULUSLARARASI DÜZEYDE SAYGIN BİR EĞİTİM KURUMU OLMAK

MİSYON

ALACA İLKOKULU OLARAK, ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARI’NA BAĞLI, ÖĞRENMEYİ ÖĞRENEN, BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİ TÜM İNSANLIK YARARINA KULLANAN, HAYAT BOYU ÖĞRENMEYİ İLKE EDİNEN, ELEŞTİREN VE YARATICI DÜŞÜNEN, ÜLKESİNİ TÜM DÜNYADA TEMSİL EDEN NİTELİKLİBİREYLER YETİŞTİRMEK.

Öğretim Şekli :OKULUMUZDA TAM GÜN ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.

OKULUMUZDA TAM GÜN ÖĞRETİM YAPILMAKTADIR.

Dersimiz saat 08.30 da başlayıp 13.50 de bitmektedir.

Isınma Şekli

KONTEYNER DERSLİKLER KLİMA ile TAŞ OKUL ODUN SOBASI ve ISITICILAR ile ISINMAKTADIR.

Servis Bilgisi

Okulun kendine ait bir servisi bulunmamaktadır. Yer olduğu sürece yakın bir okulun servisi ile gitgel yapılmaktadır.

İL MERKEZİNE 180 KM. , İLÇE MERKEZİNE 30 KKM UZAKLIKTADIR.

ALACA KÖYÜ / CEYLANPINAR/ ŞANLIURFA

Diğer Hususlar

Birleştirilmiş sınıflı bir okul(1 ve 2. sınıflar- 3 ve 4. sınıflar). Bir öğretmen müdür yetkililik yapmak durumunda kalacaktır.